Lär dig mer om amerikansk sport

Är du ett stort fan av sport och vill lära dig mer om idrotter som är mer okända i svenska ögon? Då är amerikansk sport något du kan titta närmare på. Basket, baseball och amerikansk fotboll är några exempel på amerikanska lagsporter som är roliga att följa.

Här får du några inledande tips på hur du blir mer kunnig på amerikanska sporter. Men även tips om hur du kan följa matcher och var du hittar speltider!

Praktiska sportsajter på nätet

Om tanken är att lära dig mer om typiska amerikanska sporter som baseball, basket eller amerikansk fotboll är det bästa tipset att se matcher. Ju fler matcher du följer, desto snabbare lär du dig regler, taktik och även fakta om lag och spelare. Du kan ta hjälp av den populära sportsajten www.LiveSportsOnTV.com för att hitta speltider och annan intressant läsning om amerikansk sport. Det är den perfekta guiden att ha tillhands när du dels vill läsa på om sport, dels streama matcher online.

Livesportsontv.com ger dig alltså ett samlat upplägg av läsning om NFL, som är den amerikanska fotbollens proffsserie. Dessutom finns det också mycket att ta del av för dig som vill lära dig mer om den amerikanska basketligan NBA. Det är världens bästa proffsliga, även om europeisk basket närmar sig. På sajten listas matcher som sänds via live stream via olika kanaler eller tjänster. Ishockey är i och för sig en stor sport i Sverige, men på Livesportsontv.com kan du ta del av läsning om proffsligan NHL.

Prova på amerikansk sport

Vill du fåt ut ännu mer av ditt nyfunna intresse för amerikansk sport är tipset att prova olika idrotter. Amerikansk fotboll och baseball är inte stora sporter i Sverige, men det finns klubbar på flera ställen i landet. Om du inte vill spela eller träna kan du alltid leta upp information om matcher eller turneringar som du sedan besöker.

Basket är som just nu är på stark frammarsch i Sverige och därför är det extra kul att lära dig mer om den sporten. Som nämnt tidigare hittar du all information om streamade NBA-matcher på Livesportsontv.com. Du får se till att hålla dig vaken om nätterna om du ska se matcherna live, men det går ju faktiskt även att se dem i efterhand!

Scroll to top