Sverige klara för fotbolls-VM

Att leverera det bästa inom sport är Sveriges ambition, och vi gör det både med stjärnor och utrustning. Vi är ett land som internationellt sett är känt för att ha hög standard och leverera kvalitet, och vi hoppas starkt på att vi är tillräckligt laddade och utrustade till Sverige – Sydkorea i juni. Mycket talar för det, speciellt eftersom Robin Olsen är redo efter sin skada.

Sveriges ambition är att vara ett framgångsland i sport. Det gäller inte bara fotbollsspelare utan också som leverantörer av fotbollsutrustning, som lappländska http://www.nordicsport.se som är ledande inom friidrott och annan sportutrustning. Sverige har en guldchans i många aspekter, och glädjebeskedet från häromveckan laddar upp ett rejält hopp inför Sveriges chanser.

Mål i sikte

I några månader har svenskarna hållit andan. Kan det vara så att vår favoritmålvakt inte klarar sig fram till VM? Hur blir det då med guldfebern vi hoppas på så mycket? Men det är nu i dagarna som man äntligen bekräftat det alla gått och undrat över: Robin Olsen är redo att stå i mål igen. Efter att ha skadat nyckelbenet ordentligt har han efter en tids vård och träning äntligen kommit tillbaka i toppform. Keepern är en viktig del i svenskarnas kval till VM och enligt förbundskapten Janne Andersson är Olsen redo för VM i Ryssland i sommar.

Nu när vi bäddat in för ett så pass starkt och självsäkert försvar väntar bara själva prövningen, och på den ska vi fokusera på motståndarnas mål och på att strida fram till guldet i VM. Blir det i år vi kammar hem segern? Varför inte tänka positivt, nu när vi har så goda förutsättningar?

Scroll to top